Eén van onze kenmerken is dat we jong en modern zijn. Dat betekent in ons geval dat we onze motorreizen uitsluitend voor navigatiesystemen aanbieden.
Dit houdt in dat er geen roadbooks (voor gebruik van routerol) aanwezig zijn voor onze reizen.
Hiervoor is bewust gekozen aangezien een groeiend aantal mensen reeds met navigatiesystemen werkt en rijdt en om de kwaliteit van de routes te kunnen waarborgen.

Al onze routes worden uitgezet en gemaakt voor Garmin toestellen, simpelweg omdat dit het meest gebruikte motor navigatiesysteem is.

Wij hebben al onze routes echter ook beschikbaar voor TomTom toestellen. Dit zijn geconverteerde bestanden van de originele Garmin bestanden.
Het kan voorkomen dat er 'interpretatieverschillen' tussen Garmin en TomTom optreden, maar uiteindelijk zal de route altijd op hetzelfde tussen- of eindpunt aankomen.

Heb je een ander merk navigatiesysteem dan Garmin of TomTom, dan kan het na overleg ook mogelijk zijn hiervoor routes aan te leveren.
Stuur hiervoor een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je graag!

Bij de reisinformatie ontvang je een uitgebreide omschrijving over hoe je de bestanden van je computer naar je navigatiesysteem kan exporteren.
Mocht je na de uitleg nog vragen hebben over de routes of het exporteren naar het navigatiesysteem, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarbij altijd welk merk en type navigatiesysteem je gebruikt, en welke kaart(en) geïnstalleerd zijn op het toestel.

Wij helpen je graag met specifieke vragen over het exporteren van onze routes naar het toestel.
Hoewel onze kennis van (Garmin) navigatiesystemen goed is, willen we benadrukken dat wij geen helpdesk zijn voor allerlei problemen met navigatiesystemen.

Heb je het gevoel niet genoeg kennis te hebben van het plaatsen van de routes op je navigatiesysteem of van het programma Basecamp, dan is onze Garmin Zumo en Basecamp basiscursus misschien wat voor jou.

Als je nog vragen hebt na het lezen van bovenstaande, neem dan contact met ons op!

Copyright © 2018 Enjoy! Motorreizen. Alle rechten voorbehouden. - Website by Roderic