• Over ons +

  Enjoy! Motorreizen is een jonge en professionele organisatie die GPS motorreizen organiseert in West-Europa. We maken dus geen gebruik van de 'ouderwetse' route aanwijzingen op papier en maken onze reizen alleen geschikt voor Garmin en TomTom (motor)navigatiesystemen.

  Omdat onze reizen alleen voor navigatiesystemen gemaakt worden en doordat de routes meerdere keren per jaar door ons worden gecontroleerd ben je verzekerd van een correcte route.

  We bieden de mogelijkheid een halfpension te boeken bij onze motorreizen, maar hiervoor verplichten we je niet.
  Hierdoor ben je vrij om te kiezen waar je wilt dineren.
  Een ontbijt wordt wel bij alle reizen verzorgd, en is ook inbegrepen in de prijs.

  Wij doen ons uiterste best een zo compleet mogelijk programma samen te stellen om jou als motorrijder zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

 • Verblijf & Reis +

  Het zit in onze naam; motorrijden is genieten. En dat is waar we voor staan.
  Deze gedachte is terug te vinden in de accomodaties waarmee we samenwerken.
  Stuk voor stuk hebben we enthousiaste toplocaties benaderd en zijn we een samenwerking aangegaan. Bij de mooiste motorvakantie hoort immers een prettig verblijf!

  Alle verblijven kenmerken zich door gastvrijheid en kwaliteit en dat is wat je mag verwachten tijdens het bezoek aan één van de accomodaties. Het personeel is bereid net dat beetje extra te geven om het voor jou als gast zo aangenaam mogelijk te maken.
  Want je reist immers voor je plezier en daarbij moet je je na een dag sturen goed kunnen ontspannen.

  Elk hotel is uitgerust met een afgesloten parkeerterrein waar de motor veilig staat op het moment dat er niet mee gereden wordt. Bij veel hotels is er zelfs de gelegenheid om de motor in een parkeergarage te laten overnachten.
  Zo kun je zonder je zorgen te maken over de motor verder genieten van de rest van de dag.

  Het eten is van uitstekende kwaliteit en dat moet natuurlijk ook na een dag rijden op één van de uitdagende routes die voor je zijn uitgezet.

  Bij elke overnachting zit het ontbijt inbegrepen, het diner kan als optie worden bijgeboekt. Zodoende heb je de keuze om te dineren bij het hotel, of op eigen gelegenheid een plaatselijk restaurant op te zoeken.

  De kamers zijn netjes en schoon en voorzien van een eigen badkamer met in ieder geval een douche, toilet en wastafel.
  In alle hotels kan kosteloos gebruik gemaakt worden van WiFi.

  De reis gaat veelal over goede en strakke wegen, waarbij er altijd een aantal bezienswaardigheden voorbijkomen.
  Deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken of om even bij te stoppen, maar dit is natuurlijk altijd vrijblijvend.

  Bekijk ons aanbod van de mooiste motorvakanties.

 • De routes +

  Eén van onze kenmerken is dat we jong en modern zijn. Dat betekent in ons geval dat we onze motorreizen uitsluitend voor navigatiesystemen aanbieden.
  Dit houdt in dat er geen roadbooks (voor gebruik van routerol) aanwezig zijn voor onze reizen.
  Hiervoor is bewust gekozen aangezien een groeiend aantal mensen reeds met navigatiesystemen werkt en rijdt en om de kwaliteit van de routes te kunnen waarborgen.

  Al onze routes worden uitgezet en gemaakt voor Garmin toestellen, simpelweg omdat dit het meest gebruikte motor navigatiesysteem is.

  Wij hebben al onze routes echter ook beschikbaar voor TomTom toestellen. Dit zijn geconverteerde bestanden van de originele Garmin bestanden.
  Het kan voorkomen dat er 'interpretatieverschillen' tussen Garmin en TomTom optreden, maar uiteindelijk zal de route altijd op hetzelfde tussen- of eindpunt aankomen.

  Heb je een ander merk navigatiesysteem dan Garmin of TomTom, dan kan het na overleg ook mogelijk zijn hiervoor routes aan te leveren.
  Stuur hiervoor een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je graag!

  Bij de reisinformatie ontvang je een uitgebreide omschrijving over hoe je de bestanden van je computer naar je navigatiesysteem kan exporteren.
  Mocht je na de uitleg nog vragen hebben over de routes of het exporteren naar het navigatiesysteem, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vermeld daarbij altijd welk merk en type navigatiesysteem je gebruikt, en welke kaart(en) geïnstalleerd zijn op het toestel.

  Wij helpen je graag met specifieke vragen over het exporteren van onze routes naar het toestel.
  Hoewel onze kennis van (Garmin) navigatiesystemen goed is, willen we benadrukken dat wij geen helpdesk zijn voor allerlei problemen met navigatiesystemen.

  Heb je het gevoel niet genoeg kennis te hebben van het plaatsen van de routes op je navigatiesysteem of van het programma Basecamp, dan is onze Garmin Zumo en Basecamp basiscursus misschien wat voor jou.

  Als je nog vragen hebt na het lezen van bovenstaande, neem dan contact met ons op!

 • STO Reisgarantie +

  Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling zijn wij aangesloten bij STO Reisgarantie.
  Achter deze STO Reisgarantie staat de Stichting Take Over, die er in geval van failissement voor zorgt dat je de reis gewoon af kan maken of dat je de reisssom terugkrijgt in geval dat de reis nog niet gemaakt is.

  Het enige verschil voor de reiziger is dat de reissom niet direct aan Enjoy! Motorreizen wordt overgemaakt, maar naar de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Dit is een door de Nederlandse Bank vrijgestelde betaaldienstverlener.

  Omdat deze garantieregeling transactiekosten van €12,- per boeking met zich mee brengt, zijn we helaas wel genoodzaakt de boekingskosten te verhogen van €9,50 naar €15,-
  Een groot deel van deze kosten komt dus voor onze rekening.

  Deze manier van betalen zal iets meer van je tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor begrip.

  Als kleine reisorganisatie willen wij graag financiële zekerheid kunnen bieden. Door de betaling via Certo Escrow te kunnen doen en zo te waarborgen dat de reissom pas vrijgegeven wordt na afloop van de reis kunnen we deze financiële zekerheid bieden.
  STO-rgb logo-72

  Voor meer informatie kun je op deze pagina terecht

 • Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) +

  Enjoy! Motorreizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, de VvKR. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. De VvKR is te vergelijken met bijvoorbeeld de ANVR.

  Via de VvKR bundelen specialistische reisorganisaties als de onze hun krachten en expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.
  Zo is bijvoorbeeld de STO Reisgarantie in samenwerking met de VvKR opgezet en deze is dan ook alleen beschikbaar voor leden van de VvKR. vvkr
  Klik hier voor meer info over de VvKR

 • 1
Copyright © 2018 Enjoy! Motorreizen. Alle rechten voorbehouden. - Website by Roderic